Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

blog-cikk

Gyerek-naptejek - gyakran ismételt kérdések

2017. 05. 30. 21:20:53
Ha nem tudsz dönteni, hogy mi alapján válassz gyerek naptejet, akkor az alábbi bejegyzéssel segítünk Neked a választásban.

Argán olaj az egészséges, szép, fényes hajért – 2. rész

2016. 09. 27. 17:46:49

Cikksorozatunk előző részében átvettük, hogyan is használhatod az argánolajat a száraz és a töredezett hajra, most pedig nézzük, miként is vethetsz véget az idegesítő hajhullásnak.

 

Argán olaj az egészséges, szép, fényes hajért – 1. rész

2016. 09. 27. 13:06:00

Ha száraz, töredezett, vékony szálú a hajad van, esetleg festéstől, hajvasalástól folyamatosan gyötört, nehezen fésülhető, akkor keresve se találnál jobbat, mint az argán olaj! Felejtsd el a száraz, töredezett, fénytelen hajat!

Cikksorozatunkban lépésről lépésre átvesszük, hogyan is használd ezt a csodaszert először a száraz és töredezett, majd következő alkalommal a hajhullás megállítására.

 

Terhes vagy? 8 kozmetikai összetevő, amit azonnal felejts el! - 2. rész

2016. 04. 01. 12:24:11
Terhes vagy? Babát vársz? Babát tervezel? 2-3 év múlva gyereket szeretnél? 8 kozmetikai alapanyag, amit felejts el!

Terhes vagy? 8 kozmetikai összetevő, amit azonnal felejts el! – 1. rész

2016. 04. 01. 12:22:01

Terhes vagy? Babát vársz? Babát tervezel? 2-3 év múlva gyereket szeretnél?8 kozmetikai alapanyag, amit felejts el!

Nem elég akkor figyelned a bevitt anyagokra, amikor megtudod, hogy babát vársz (ezek az első jelei a terhességnek) ! A jövendő gyermeked egészségét már a fogantatás pillanata meghatározza. A megtermékenyült petesejt a fogantatás pillanatától kezdve intenzív növekedésen megy keresztül, pár sejtecskéből nagyon gyorsan több centis embrió lesz. Azaz arra a percre, mire számodra is nyilvánvaló lesz a terhesség, már hihetetlen növekedésen és fejlődésen ment keresztül a magzat.

Natúr fogkrém teszt: Urtekram bio fogkrémek - 2. rész

2016. 02. 24. 17:40:36

Ha nem tudod, melyik fogkrémet válaszd – Összetevő elemzés és teszt értékelés – 2.rész

Sokat álldogálsz a virtuális fogkrémes polc előtt azon tanakodva, melyiket válaszd? Nem tudod, melyik fogkrém igazodik leginkább az igényeidhez? Segítünk! A fogkrémek összetevőinek elemzése megmutatja, milyen jótékony hatással bírnak a készítmények, a vállalkozó kedvű tesztelőink őszinte véleménye pedig segít a könnyebb döntésben. Nézzük a második kettőt!

Natúr fogkrém teszt: Urtekram bio fogkrémek - 1. rész

2015. 11. 26. 11:59:21

 Ha nem tudod, melyik fogkrémet válaszd – Összetevő elemzés és teszt értékelés

Sokat álldogálsz a virtuális fogkrémes polc előtt azon tanakodva, melyiket válaszd? Nem tudod, melyik fogkrém igazodik leginkább az igényeidhez? Segítünk! A fogkrémek összetevőinek elemzése megmutatja, milyen jótékony hatással bírnak a készítmények, a vállalkozó kedvű tesztelőink őszinte véleménye pedig segít a könnyebb döntésben.

Hagyományos vagy natúr dezodor? Ez itt a kérdés! – 2. rész

2015. 11. 20. 09:06:41
Az első részben átvettük, mért is kell eldobni a hagyományos dezodorokat és ezzel szemben milyen jótékony hatásai vannak a natúrdezodoroknak. Ahogy akkor ígértük, be is mutatunk néhány ilyen terméket, hogy segítsünk a választásban.

Hagyományos vagy natúr dezodor? Ez itt a kérdés! – 1. rész

2015. 11. 19. 18:08:29
Gondolkodtál már azon, mi minden jut be a szervezetedbe a kozmetikumaidon keresztül? És azon, hogy mi a leginkább káros, mit is tudnál tenni? Vagy esetleg eszedbe jutott mindez, de nem tudod, mire válts? Az egyik legdurvább kozmetikum ilyen téren a dezodor! Nem kell viszont megijedned, segítünk rámutatni miért és választani egy új, természetes, a testednek is kedvező alternatívát.

Viszkető, száraz fejbőrtől szenvedsz? - 2. rész

2015. 11. 13. 19:57:14

Samponok és egy házi készítésű pakolás.

Natúr, gyógynövényes megoldások viszkető, száraz, korpás fejbőrre.