Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio férfi dezodorok - Wise Tree Naturals

Natúr férfi dezodorok: minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétellel kerülhetnek be az áruházba! Ezekben a férfi dezodorokban nem találsz alumíniumot (esetleg timsót, de azt is jelöljük), triklozánt, PEG-et, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

A legjobb férfiaknak való bio dezodorokat gyűjtöttük itt össze, melyek természetes összetevőikkel hatékonyan gátolják meg a szagok kialakulását, s biztonságos védelmet nyújtanak akár egész nap. A hagyományos izzadásgátló termékekkel szemben a legjobb megoldást a bőröd és a szervezeted számára az alumíniummentes dezodorok jelentik, amik inkább a kellemetlen szagok kialakulását akadályozzák meg, nem pedig az izzadás természetes és szükséges folyamatát.

A Wise Tree Naturals márkát Görgényi Katalin álmodta meg, s hozta létre többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével, velük együtt tervezi és gyártja a natúrkozmetikumait. Az alapító számára mindig is fontos volt az egészséges és környezettudatos élet, amit a várandóssága csak megerősített, akkor kezdte el keresni, majd alkalmazni azokat a módszereket, amelyeknek egyik sarkalatos pontja az egészségünk megőrzése valamint a természettel való együttélés harmóniája. Ennek a végeredménye a Wise Tree Naturals, ami egyedülálló módon kombinálja és használja ki a gyógynövény alapú natúrkozmetikumok és a szorosan hozzájuk tervezett, ugyancsak gyógynövény alapú étrend-kiegészítők együttes lehetőségeit - így természetes módon, jelentősen növelve a hatásfokot. A WTN natúrkozmetikumok nem tartalmaznak parabén tartósítószereket, ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb), szintetikus alumínium vegyületeket, mesterséges illatanyokat és színezékeket, állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint, és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető. 
 
Rendezés: