Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr baba fürdetők és gyerek tusfürdők - Biola

Natúr baba és gyerek fürdetők, tusfürdők: Minden fürdető terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétellel kerülhetnek be az áruházba! Ezekben a termékekben nem találsz SLS-t, SLES-t, ALS-t, SCS-t és CAPB-t, valamint parabéneket, phenoxyethanolt és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Kínálatunkban csak a legjobb babafürdetők és baba, illetve gyerek tusfürdők találhatóak meg. A babafürdetés az egyik legfontosabb módja a babák bőrének ápolására. S mivel nap mint nap érintkezik a babák bőre a fürdető termékekkel, ezért nem mindegy, hogy milyen összetevőkből készült. Az átlagos online bababoltokhoz képest nálunk csak a legjobb bio és natúr alapanyagokból készült babafürdetők és gyermek tusfürdők találhatóak meg.

A Biola magyar tulajdonú családi cég tanúsított biokozmetikumokat gyárt minden bőrtípus ápolására. Több mint 25 éves hatóanyag és termékfejlesztési tapasztalattal a hátuk mögött környezetbarát technológiával készítik termékeiket, melyekre 12 hónapos szavatossági időt biztosítanak szintetikus konzerválószerek használata nélkül. Termékeik a bőranyagcserét támogató hatású természetes összetevőkkel készülnek, használatuk során az összetett bioaktív hatóanyagcsoportok biztosítják a szépítő bőrápolást. Termékik nem tartalmaznak - paraffinolajat és paraffinszármazékokat - SLS-t (Sodim-Lauryl-Sulfate) - szintetikus színezékeket - szintetikus illatanyagokat - parabén-típusú konzerválószereket - izotiazolin-származékokat tartalmazó konzerválószereket - propilén-glikolt, butilén-glikolt, mint hidratáló anyagot - petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat - alumínium-tartalmú szintetikus vegyületeket - állati eredetű glicerint - nélkülözhető töltő- és adalékanyagokat. Nem végzetek tesztelési kísérleteket állatokon. Alapanyagaik GMO-mentesek. Ionizáló sugárzást nem alkalmaznak tartósítási célból sem. A termékek döntő többsége 100 százalékig vegán.

Rendezés: