Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Baba csomagok natúr és bio termékekből

Natúr és bio baba kezdőcsomagok: A legjobb bio és natúr alapanyagokból készült popsikrémek, baba testápolók, baba fürdetők és természetes ápoló olajok alkotta baba kezdőcsomagokban minden olyan babaápolási termék megtalálható, amire csak szükség lehet az első hónapokban. A baba popsikenőcsök kiválóan küzdenek meg a pelenkakiütésekkel és kipirosodással, a baba testápolók hatásosan hidratálják és ápolják a babák érzékeny bőrét, natúr olajok tápanyagokkal látják el a problémásabb bababőrt is, a babafürdetők természetes összetevőkkel tisztítanak, s magas olajtartalommal hidratálnak és ápolnak.

A babacsomagokban található termékben sok kiváló bio olaj és natúr növényi kivonat van, de nem található bennük irritáló illatanyag, allergizáló és mesterséges tartósítószer vagy színezék, se SLS, se SLES, se ALS, se SCS, se CAPB, se más kockázatos, vagy káros összetevő.

Rendezés: