Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Termékek Menü

Bio és natúr naptejek babáknak, gyerekeknek

Natúr baba és gyerek naptejek: Minden fényvédő krémet gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétellel kerülhetnek be az áruházba! Ezekben a napvédő krémekben nem találsz parabéneket, phenoxyethanolt és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Biztonságos, s egyben hatékony védelmet nyújtó bio és natúr naptejek babáknak, gyerekeknek. A legjobb baba és gyermek naptejeknek nem a magas faktorszám a legfontosabb ismertetőjegye, hanem az, hogy milyen összetevőkből készült, s milyen módszerrel véd a nap káros sugaraitól. A kínálatunkban található baba és gyerek naptejek természetes növényi összetevőkből készültek, s fizikai védelmet nyújtanak a napsugárzás ellen, tehát nem jutnak a bőrbe kétes vegyi anyagok, mivel csak a bőr felszínén képeznek védőréteget.

Nézet:
Rendezés: