Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr samponok és pakolások a viszkető fejbőrre - Faith in Nature

Csak olyan natúr hajmosót, sampont és balzsamot találsz nálunk, amelyek:

  • SLS, SLES mentesek
  • Parabén és BHT mentesek
  • Nem tartalmaznak mesterséges és káros tartósítószereket és színezékeket
  • Hatóanyagaik a viszkető és száraz fejbőr kezelésére hivatottak

Minden viszkető fejbőr elleni terméket gondosan válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba, szakértői válogatás után!

A leghatásosabb hajmosó porokat, samponokat, hajkondicionálókat és balzsamokat gyűjtöttük itt össze, melyek a viszkető és száraz fejbőrt kiválóan hidratálják, s nyugtatják bio növényi olajokkal és kivonatokkal. Vegyszermentesen és biztonságosan, kockázatok nélkül.

 

A Faith Products a „Faith in Nature” díjnyertes természetes szépségápolási termékcsalád és a „Clear Spring” márkájú háztartási tisztítószerek gyártója. Az üzletet Rivka Rose alapította Angliában több mint harminc évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy olyan bőr-és hajápoló termékeket hozzon létre, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szintetikus módon előállított adalékanyagokat, és nincsenek káros hatással sem a felhasználóra, sem a környezetre. Működési elvük, hogy ötvözzék a legkorszerűbb termelési és gyártási technológiákat a növényekről szóló tudás és ismeretek alapján, melyek esetenként akár több ezer éves múltra is visszatekintenek. Céljuk, hogy a legjobb minőségű régi és új anyagok valódi keverékét hozzák létre. A termékeik természetes forrásból származó összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagokat, parabéneket, sodium laurith sulfatot (SLS), s nem tesztelik őket állatokon.

Rendezés: