Tini arcápolás: lemosó, arckrém 20 év alattiaknak - Soins

Minden ami a 14-20 év közöttiek arcápolásához szükséges, vegyszerek, káros tartósítószerek nélkül. Az itt összeválogatott termékek zöme, pénztárcabarát, könnyed termék, amely pont megfelel a fiatal bőr igényeinek. Állítsd össze a kezdő arcápoló csomagot innen!

 

A Soins márka létrehozója Budai Edina, akit a saját bőrének irritáltsága inspirtál arra, hogy saját kozmetikai termékcsaládot hozzon létre, mivel nem talált olyan hatásos készítményt, aminek az összetevői is megfelelőek lettek volna, tehát ami mentes a káros anyagoktól. Először csak kísérletezett a különféle natúr növényi alapanyagokkal, majd szakemberek bevonásával fejlesztette ki a csak természetes hatóanyagokat tartalmazó, vizes alapú krémeket, amik hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra is megoldást jelentenek.

A termékeik elkészítésekor a fő szempont, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzanak, mivel azt az elvet vallják, hogy az egészség-tudatosságban a bőr egészséges ápolásának is fontos szerepe van. Úgy vélik, hogy káros vegyszeres és adalékanyagok nélkül is sikeresen lehet kezelni a bőrproblémákat.

Rendezés: