Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Logona növényi krémhajfesték nugát barna - 150 ml

5.899 Ft (4.645 Ft + ÁFA)
Logona henna növényi krémhajfesték nugát barna színűvé teszi a hajat, miközben gazdag növényi összetevőivel táplálja a hajat. Kíméletesen s tartósan festi be a hajat, nem roncsolja a haj szerkezetét.
Egységár: 39,33 Ft/ml
Gyártó: Logona

Leírás és Paraméterek

A Logona henna hajfestékek kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaznak. A vegyi hajfestékek behatolnak a hajszálak belsejébe, megtámadják a hajszálak struktúráját és ezáltal hosszú távon károsítják a haj természetes szerkezetét. Ennek idővel a hajszálak elvékonyodása, töredezése, esetleg hajhullás lehet a következménye. Ezzel szemben a henna hajfestékek a hajszálak felületén képeznek vékony bevonatot, mellyel nemcsak színezik, hanem egyben védik és erősítik a hajat.

A Logona hajfestékek nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot, ammóniát, sem egyéb szintetikus színező-, illatosító- és tartósítószereket. Összetevőik között évszázadok óta használt festőnövények keverékeit találjuk, mint például a biotermesztésű hennát, indigót, kurkumát, céklát, továbbá növényi hajtápláló anyagokat - mint a búzaprotein vagy a jojobaolaj. Így a Logona hajfestékek alkalmazásával az élénk, ragyogóan természetes színhatás mellett dús és egészséges marad a haj.

A Logona növényi henna hajfestékek a haj minőségétől függően tartós festést biztosítanak (nem moshatók ki a hajból), de az igazi tartós fedés csak többszöri alkalmazás után alakul ki. A festés intenzitását fokozhatja a többszöri, rövidebb időközönként megismételt festés. Mivel a növényi festés az oxigén hatása által utólagosan rögzül, ezért a két festés között legalább 12 órának kell eltelnie.

Sem a terméket, sem az összetevőit nem tesztelték állatokon.
Vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, csak növényi alapanyagokból készült.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2018. 03. 05.
Nagyon jó volt vele dolgozni. Már kenhettem is a hajamra és nagyon gyorsan végeztem vele. Egyszerű volt szétoszlatni a hajamon. A színe kicsit vöröses árnyalatú ,de igazán szép barna szín.