Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Természetes hajfestékek - Logona

Natúr hajfestékek: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a hajfestékekben nem találsz ammóniát, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Kínálatunkban a legjobb bio és natúr összetevőkből készült, ammóniamentes hajfesték találhatóak meg. Természetes hajfestékeink a szőke, a vörös, a fekete és a barna színek többféle árnyalatában is kaphatóak, s a természetes, a festett, valamint az ősz hajszínekre is használhatóak.

A Logona egy német natúrkozmetikumokat gyártó márka, melynek története 1975-re nyúlik vissza, amikor is Hans Hansel megalapította Németország egyik első bioboltját. A natúrkozmetikumokat gyártó céget kezdetben Lorien Goodsnak hívták, mai nevét 1985-ben kapta. A tradíciókra épülő, ugyanakkor innovatív Logona natúrkozmetikumok bővelkednek a bio növényi összetevőkben. A saját fejlesztésű és készítésű gyógynövény kivonatok, értékes növényi olajok, illóolajok és virágvizek felülmúlják a hagyományos növényi készítmények hatékonyságát. A bőr saját bioritmusával harmonizáló arcápoló termékek, a természetes tisztító tenzideket tartalmazó gyengéd samponok és hajápolók, a felnőtteknek és külön a gyerekeknek szóló fogkrémek, vagy az egész család számára megfelelő testápolási termékek gyengéd ápolást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Logona natúrkozmetikumok kizárólag prémium minőségű, hidegen sajtolt növényi olajokat, gyógynövény kivonatokat, illóolajokat és hidrolátumokat tartalmaznak. Termékeik nem tartalmaznak mesterséges színező- és illatanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat, s túlnyomó részük nem tartalmaz állati összetevőket - tehát vegánok számára is kitűnőek -, ám egyik terméküket semt tesztelték állatokon.
 

Rendezés: