Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Logona color plus hajfestés előtt hajpakolás: az optimális színért - 150 ml

3.299 Ft (2.598 Ft + ÁFA)
Logona color plus natúr ásványi előkészítő és színfokozó hajpakolás, mely optimálisan előkészíti a hajat a növényi hajfestéshez. A zöld ásványi iszap és a nyírfa levél kivonatok gyengéden eltávolítják a hajszálakról a szennyeződést és a korábbi kezelések maradványait, így nagymértékben erősítik a kötést a hajszálak és színező keverék között.
Egységár: 21,99 Ft/ml
Gyártó: Logona

Leírás és Paraméterek

Ez a színfokozó készítmény optimálisan előkészíti a hajat a Logona növényi hajfestéshez. A zöld ásványi iszap és a nyírfa levél egyedülálló kombinációja gyengéden eltávolítja a hajszálakról a szennyeződést és a korábbi kezelések maradványait, ezáltal nagymértékben erősíti a hajszálak és színező keverék közti kötést. Alkalmazás: Frissen mosott hajra ecsettel a hajtövektől a hajvégekig tincsenként felvisszük, 10-15 perc múlva alaposan leöblítjük.

Ökológiai termesztésből származó olajok és gyógynövények felhasználásával. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot.

Sem a terméket, sem az összetevőit nem tesztelték állatokon.
Vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, csak növényi alapanyagokból készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.