Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Bio és natúr hajsamponok száraz hajra - Dr. Organic

Natúr samponok száraz, vékony szálú és töredezett hajra: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a vegyszermentes samponokban nem találsz szilikont, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes samponjaink megoldást kínálnak száraz, viszkető fejbőrre és a vékony szálú és töredezett hajra is a levendula, a rasul iszap vagy a rózsa hatóanyagaival és erejével. Kizárólag a legjobb natúr és bio összetevőkből készült, a száraz haj és fejbőr számára megoldást jelentő samponok káros anyagoktól mentesen ápolnak, így megelőzik az irritációkat, allergiás reakciókat. 

 A Dr. Organic egy angol természetes kozmetikumokat gyártó márka, melynek 13 termékcsaládja egy-egy értékes bioaktív hatóanyagra épül, melyek hatását további természetes hatóanyagok bioaktív tulajdonságaival erősítjük. A Dr. Organic termékek természetesek, mert csakis a természet által kínált - lehetőleg biotermelésből származó - ellenőrzött minőségű tiszta növényi olajokkal, kivonatokkal és hatóanyagokkal ápolja a bőrt. A felhasznált alapanyagok jótékony hatásukat megőrizve, bioakív állapotban kerülnek a bőrre, amit a legkorszerűbb, kíméletes feldolgozási eljárások garantálnak. A termékek nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat, ellenben csak növényi olajokat és kivonatokat használnak a készítés során, s kizárólag a legjobb minőségű, természetes eredetű, széles spektrumú tartósítószerekkel dolgoznak. A termékek nem tartalmaznak ártalmas kemikáliákat (pl. parabéneket, sodium lauryl sulphate-ot) parfümöket vagy mesterséges illatanyagokat, kőolajszármazékokat (paraffin, ásványi olaj), génmódosított illetve genetikailag tervezett organizmusokat. Sem az elkészült termékeket, sem a felhasznált hatóanyagokat nem tesztelték állatokon.
Rendezés: