Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Bio és natúr hajsamponok száraz hajra - Logona

Natúr samponok száraz, vékony szálú és töredezett hajra: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a vegyszermentes samponokban nem találsz szilikont, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes samponjaink megoldást kínálnak száraz, viszkető fejbőrre és a vékony szálú és töredezett hajra is a levendula, a rasul iszap vagy a rózsa hatóanyagaival és erejével. Kizárólag a legjobb natúr és bio összetevőkből készült, a száraz haj és fejbőr számára megoldást jelentő samponok káros anyagoktól mentesen ápolnak, így megelőzik az irritációkat, allergiás reakciókat. 

A Logona egy német natúrkozmetikumokat gyártó márka, melynek története 1975-re nyúlik vissza, amikor is Hans Hansel megalapította Németország egyik első bioboltját. A natúrkozmetikumokat gyártó céget kezdetben Lorien Goodsnak hívták, mai nevét 1985-ben kapta. A tradíciókra épülő, ugyanakkor innovatív Logona natúrkozmetikumok bővelkednek a bio növényi összetevőkben. A saját fejlesztésű és készítésű gyógynövény kivonatok, értékes növényi olajok, illóolajok és virágvizek felülmúlják a hagyományos növényi készítmények hatékonyságát. A bőr saját bioritmusával harmonizáló arcápoló termékek, a természetes tisztító tenzideket tartalmazó gyengéd samponok és hajápolók, a felnőtteknek és külön a gyerekeknek szóló fogkrémek, vagy az egész család számára megfelelő testápolási termékek gyengéd ápolást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Logona natúrkozmetikumok kizárólag prémium minőségű, hidegen sajtolt növényi olajokat, gyógynövény kivonatokat, illóolajokat és hidrolátumokat tartalmaznak. Termékeik nem tartalmaznak mesterséges színező- és illatanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat, s túlnyomó részük nem tartalmaz állati összetevőket - tehát vegánok számára is kitűnőek -, ám egyik terméküket semt tesztelték állatokon.