Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Bio és natúr hajsamponok száraz hajra - Sante

Natúr samponok száraz, vékony szálú és töredezett hajra: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a vegyszermentes samponokban nem találsz szilikont, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes samponjaink megoldást kínálnak száraz, viszkető fejbőrre és a vékony szálú és töredezett hajra is a levendula, a rasul iszap vagy a rózsa hatóanyagaival és erejével. Kizárólag a legjobb natúr és bio összetevőkből készült, a száraz haj és fejbőr számára megoldást jelentő samponok káros anyagoktól mentesen ápolnak, így megelőzik az irritációkat, allergiás reakciókat. 

A Sante egy német, természetes kozmetikumokat készítő márka, mely modern, természetes és bőrbarát készítményeket gyárt. Az egyszerű és letisztult, ugyanakkor innovatív és magas minőségű natúr termékek egyaránt elnyerik a fiatalok, idősek, trendkövetők, természetkedvelők és az egészségtudatosok tetszését. A tisztán növényi alapú arc-, test-, haj- és fogápoló termékek és sminktermékek nagyrészt biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek, manapság divatos összetevőkkel, diszkrét, kellemes illatokkal. A környezetbarát feldolgozás nemcsak az alapanyagokhoz kíméletes: a Sante a fenntarthatóság szempontjait alapul véve, tevékenyen részt vesz bolygónk védelmében, egy élhetőbb világ felépítésében. Termékeik nem tartalmaznak paraffinokat, parabénokat, szilikont, mesterséges szinező és illatanyagokat, génmódosított növényeket. A termékek többsége vegán, tehát mentes az állati alapanyagoktól, s egyiket sem tesztelték állatokon.
 
Rendezés: