Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Bio és natúr hajsamponok száraz hajra - Wooden Spoon

Natúr samponok száraz, vékony szálú és töredezett hajra: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a vegyszermentes samponokban nem találsz szilikont, SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes samponjaink megoldást kínálnak száraz, viszkető fejbőrre és a vékony szálú és töredezett hajra is a levendula, a rasul iszap vagy a rózsa hatóanyagaival és erejével. Kizárólag a legjobb natúr és bio összetevőkből készült, a száraz haj és fejbőr számára megoldást jelentő samponok káros anyagoktól mentesen ápolnak, így megelőzik az irritációkat, allergiás reakciókat. 

A Wooden Spoon egy Bulgáriában már bizonyított, natúr termékeket gyártó cég márkája. A termékek teljes mértékben biók, csak természetes alapanyagokból készül, semmiféle mesterséges adalékanyag sem található benne. A termékekben található vajakat a készítés során nem hevítik 38 fok fölé, így nem veszítik el hatóanyagaikat.

Elmondásuk szerint: "Wooden Spoon nem csak egy márkanév, hanem egy életfilozófia is egyben. A természet értékeinek védelméről, a környezet és az emberek harmóniájáról szól. A színtiszta organikus készítmények csodás szűz organikus olajokkal és elragadó gyógynövénykivonatokkal készülnek – így biztosítva a magas szintűtermészetes bőrápolást. A gondosan válogatott alapanyagok több év tesztelésének eredményei alapján kerültek a receptúrákba."