Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio lábápolás és sarokápolás - Naturissimo

Natúr lábkrémek és lábápolók: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a lábápolókban nem találsz SLS-t, SLES-t, parabén-t és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Natúr lábápolás és sarokápolás természetesen. A legjobb bio és natúr olajokból, növényi összetevőkből készült sarok- és lábápolókat gyűjtöttük össze, melyek növényi összetevőikkel hatékonyan ápolják a lábak igénybe vett bőrét, s hatékonyan küzdenek a bőrkeményedés ellen, puhítva és hidratálva a bőrsejteket.

A Naturissimo az 1990-ben Magyarországon alapított Biola termékcsalád natúr testvére, mely bőr- és környezetbarát natúrkozmetikumok előállításával foglalkozik. A legújabb bőrgyógyászati kutatási eredmények figyelembevételével kifejlesztett termékcsaládban találhatóak lakossági és professzionális használatra szánt arc- és testápolási termékek is. Termékeik a bőranyagcserét támogató hatású természetes összetevőkkel készülnek, használatuk során az összetett bioaktív hatóanyagcsoportok biztosítják a szépítő bőrápolást. Termékik nem tartalmaznak - paraffinolajat és paraffinszármazékokat - SLS-t (Sodim-Lauryl-Sulfate) - szintetikus színezékeket - szintetikus illatanyagokat - parabén-típusú konzerválószereket - izotiazolin-származékokat tartalmazó konzerválószereke - propilén-glikolt, butilén-glikolt, mint hidratáló anyagot - petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat - alumínium-tartalmú szintetikus vegyületeket - állati eredetű glicerint - nélkülözhető töltő- és adalékanyagokat. Nem végzetek tesztelési kísérleteket állatokon. Alapanyagaik GMO-mentesek. Ionizáló sugárzást nem alkalmaznak tartósítási célból sem. A termékek döntő többsége 100 százalékig vegán.
Rendezés: