Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio alumínium-mentes dezodorok - Eszterkrém

Aluminium-mentes dezodorok: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a dezodorokban nem találsz alumíniumot (esetleg timsót, de azt külön jelöljük) SLS-t, SLES-t, parabéneket, triklozánt, PEG-et és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes frissesség akár egész nap a legjobb natúr és bio alapanyagokból készült alumínium-mentes dezodorokkal. Nem az izzadás természetes folyamatát gátolják meg, hanem a kellemetlen testszagok kialakulását előzik meg. Antibakteriális, fertőtlenítő, szagelnyelő hatással, természetesen.

Az Eszterkrém márkát egy kisgyerekes anyuka hozta létre. A kislányának bőre a születése után hamar megváltozott, s ekcémás lett. A betegséget kutatva jött rá, hogy az életmódjukon kell változtatni, lecserélni a szintetikus tisztítószereket és a baba-kozmetikumokat is. A téma, a natúr bőrápolás egyre inkább Eszter figyelmének középpontjába került, egyre többet tanult a témáról, míg nem saját márkát hozott létre, hogy tudását és tapasztalatát biztonságos, vegyszermentes, s mégis hatásos, ápoló kozmetikumok formájában ossza meg másokkal is.