Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio alumínium-mentes dezodorok - Urtekram

Aluminium-mentes dezodorok: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a dezodorokban nem találsz alumíniumot (esetleg timsót, de azt külön jelöljük) SLS-t, SLES-t, parabéneket, triklozánt, PEG-et és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes frissesség akár egész nap a legjobb natúr és bio alapanyagokból készült alumínium-mentes dezodorokkal. Nem az izzadás természetes folyamatát gátolják meg, hanem a kellemetlen testszagok kialakulását előzik meg. Antibakteriális, fertőtlenítő, szagelnyelő hatással, természetesen.

Az dán Urtekram termékek gyártója az 1972-es indulása óta arra vállalkozott, hogy bio termékeket kiemelkedoően magas minőségben fejlesszen és forgalmazzon. A cég két alapítója - Lisbeth Damsgaard és Ronnie McGrail - eleinte csak egy kis gyógnyövény-kereskedő boltot hoztak létre, majd ahogy a biotermékek piaca egyre nőtt a 90-es években, saját komzetikai termékek gyártásába kezdtek. Az Urtekram természetes összetevőkből készülő termékei, bio alapanyagokból készülnek, s szigorúan ellenörzött öko-bio kozmetikumok. A termékeinket egy mondat jellemezheti a legjobban: "tiszta alapanyagok, semmi más". Nem alkalmaznak tartósítószereket és más irritáló, szintetikus anyagokat, termékeik mentesen a parabénektől, kőolajszármazékoktól, alkoholtól vagy a szintetikus parfümöktől. A márka termékeit nem tesztelték állatokon.