Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és kézműves szappanok - Kézműves

Natúr szappanok: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a szappanokban nem találsz SLS-t, SLES-t, és parabéneket, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem, többségük pedig pálmaolaj-mentes, amelyikben található, azt matricával jelöljük.

A legjobb natúr és bio minőségű növényi alapanyagokból készült természetes szappanok érzékeny és száraz bőrre is használhatóak, s gazdag illatválasztékban kaphatóak: levendula, körömvirág, teafa, citromfű és megannyi aromájú szappan.

Egy 10 éves múltra visszatekintő orosházi magyar cég készíti a Kézműves háziszappanokat. A kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozás hamar eljutott oda, hogy saját termékeket fejlesszen, ennek lett az eredménye a kiváló háziszappan kínálatuk. Termékeik előállításánál fontos szempont, hogy csak természetes alapanyagokat és csak megbízható forrásból szerzik be.
Rendezés: