Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és kézműves szappanok - Love2smile

Natúr szappanok: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a szappanokban nem találsz SLS-t, SLES-t, és parabéneket, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem, többségük pedig pálmaolaj-mentes, amelyikben található, azt matricával jelöljük.

A legjobb natúr és bio minőségű növényi alapanyagokból készült természetes szappanok érzékeny és száraz bőrre is használhatóak, s gazdag illatválasztékban kaphatóak: levendula, körömvirág, teafa, citromfű és megannyi aromájú szappan.

A Love2Smile cég magyar alapítói elhatározták, hogy olyan termékeket fejlesztenek ki, amit ők is szívesen használnak, ezáltal bátran mernek másoknak is ajánlani. Hosszú távra terveznek, de egyelőre még csak szappanokat és fürdőgolyókat gyártanak. Ám a termékeik természetes, organikus és növényi alapanyagokból állnak, nincsenek bennük szintetikus vagy állati összetevők, tehát vegánoknak is kitűnőek, a nem tesztelték őket állatokon. A termékeket nem importáljuk, hanem maguk gyártjuk kisipari, kézműves módszerekkel. Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges és legfontosabb szempont a tökéletes minőség volt, ezért csak olyan anyagokat használnakk, melyek emberi fogyasztásra is alkalmasak.
Rendezés: