Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Soins

 

A Soins márka létrehozója Budai Edina, akit a saját bőrének irritáltsága inspirtál arra, hogy saját kozmetikai termékcsaládot hozzon létre, mivel nem talált olyan hatásos készítményt, aminek az összetevői is megfelelőek lettek volna, tehát ami mentes a káros anyagoktól. Először csak kísérletezett a különféle natúr növényi alapanyagokkal, majd szakemberek bevonásával fejlesztette ki a csak természetes hatóanyagokat tartalmazó, vizes alapú krémeket, amik hidratálják bőrt és a különböző bőrproblémákra is megoldást jelentenek.

A termékeik elkészítésekor a fő szempont, hogy a legjobb minőségű természetes alapanyagokkal dolgozzanak, mivel azt az elvet vallják, hogy az egészség-tudatosságban a bőr egészséges ápolásának is fontos szerepe van. Úgy vélik, hogy káros vegyszeres és adalékanyagok nélkül is sikeresen lehet kezelni a bőrproblémákat.

Rendezés: