Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio naptejek - Wooden Spoon

Natúr naptejek: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a naptejekben nem találsz kémiai fényvédőket vagy nano részecskéket, parabén-t, phenoxyethanolt és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

A legjobb, fizikai védelmet nyújtó natúr és bio naptejek természetes növényi összetevőkből. A napvédő krémek és tejek arcra és testre is egyaránt használhatóak, érzékeny és száraz bőr esetén is hatásosan védenek (de a nyári déli tűző naptól csak az árnyék véd). Bónusz védelemként pedig az ajánlatunk: kakaóvaj napozáshoz!

A Wooden Spoon egy Bulgáriában már bizonyított, natúr termékeket gyártó cég márkája. A termékek teljes mértékben biók, csak természetes alapanyagokból készül, semmiféle mesterséges adalékanyag sem található benne. A termékekben található vajakat a készítés során nem hevítik 38 fok fölé, így nem veszítik el hatóanyagaikat.

Elmondásuk szerint: "Wooden Spoon nem csak egy márkanév, hanem egy életfilozófia is egyben. A természet értékeinek védelméről, a környezet és az emberek harmóniájáról szól. A színtiszta organikus készítmények csodás szűz organikus olajokkal és elragadó gyógynövénykivonatokkal készülnek – így biztosítva a magas szintűtermészetes bőrápolást. A gondosan válogatott alapanyagok több év tesztelésének eredményei alapján kerültek a receptúrákba."

 

Rendezés: