Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr intim mosakodó és síkosító

Natúr intim termékek: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a termékekben nem találsz SLS-t, SLES-t, ALS-t, SCS-t, CAPB-t, valamint parabéneket, triklozánt, phenoxyetanolt és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

A legjobb natúr és bio minőségű növényi alapanyagokból készült természetes intim mosakodók, törlőkendők az érzékeny bőrt is kíméletesen tisztítják. Az országban elérhető legtisztább bio síkosító a biztonságos és irritációmentes együttlétet segíti elő, megkönnyítve a menopauza (klimax) kellemetlen hüvelyszárazságot okozó hatásainak semlegesítését. A natúr intim és gátmasszázs olajok pedig kellemesebbé teszik az intim együttlétet, és segítenek a gátvédelemben, a szüléskor előforduló gátszakadás/gátmetszés elkerülésében.

Rendezés: