Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr és bio alumínium-mentes dezodorok - Wise Tree Naturals

Aluminium-mentes dezodorok: Minden terméket gondos szakértelemmel válogatunk, csak a megfelelő összetétel kerülhet be az áruházba! Ezekben a dezodorokban nem találsz alumíniumot (esetleg timsót, de azt külön jelöljük) SLS-t, SLES-t, parabéneket, triklozánt, PEG-et és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

Természetes frissesség akár egész nap a legjobb natúr és bio alapanyagokból készült alumínium-mentes dezodorokkal. Nem az izzadás természetes folyamatát gátolják meg, hanem a kellemetlen testszagok kialakulását előzik meg. Antibakteriális, fertőtlenítő, szagelnyelő hatással, természetesen.

A Wise Tree Naturals márkát Görgényi Katalin álmodta meg, s hozta létre többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével, velük együtt tervezi és gyártja a natúrkozmetikumait. Az alapító számára mindig is fontos volt az egészséges és környezettudatos élet, amit a várandóssága csak megerősített, akkor kezdte el keresni, majd alkalmazni azokat a módszereket, amelyeknek egyik sarkalatos pontja az egészségünk megőrzése valamint a természettel való együttélés harmóniája. Ennek a végeredménye a Wise Tree Naturals, ami egyedülálló módon kombinálja és használja ki a gyógynövény alapú natúrkozmetikumok és a szorosan hozzájuk tervezett, ugyancsak gyógynövény alapú étrend-kiegészítők együttes lehetőségeit - így természetes módon, jelentősen növelve a hatásfokot. A WTN natúrkozmetikumok nem tartalmaznak parabén tartósítószereket, ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb), szintetikus alumínium vegyületeket, mesterséges illatanyokat és színezékeket, állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint, és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.