Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr férfi samponok - Lavera

Natúr férfi samponok: csak gondos, szakértői válogatás után, csak a megfelelő összetétellel kerülhetnek be az áruházba! Ezekben a samponokban nem találsz SLS-t, SLES-t, parabéneket és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

A legjobb férfias illatú bio samponokat gyűjtöttük itt össze, melyek nem csak biztonságosak, de hatékonyan tisztítanak és ápolnak is természetes összetevőikkel. Növényi hatóanyagaiknak köszönhetően hatékonyan táplálják a fejbőrt és a hajhagymákat, így hajhullás ellen, a hajhullás kezelésére, valamint a kopaszodás ellen is hatásosak lehetnek.

 

A Lavera termékek története 1975-re nyúlik vissza, amikor a német Thomas Haase a cég későbbi alapítója, nem talált olyan terméket a piacon, mely az ő érzékeny bőrének is megfelel védelmet nyújtott volna a szabadban. Ezért elhatározta, hogy a természetben meglévő alapanyagokhoz fordul: ebből kevert ki magának méhviaszból, olivaolajból ajakvédő krémet. Ettől kezdve a kutatói szenvedélye megállíthatatlan lett, saját biológiai termesztésű növényekből kísérletezett ki és készített receptúrákat, melyeket folyamatosan fejlesztett, tökéletesített.

Munkáját az a meggyőződés vezérelte, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony kell, hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára. Az a felismerés, amire saját bőrén szerzett tapasztalatok alapján jött rá, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A Lavera termékek kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, nincsenek benne szintetikus adalékanyagok, tartósítószerek, emulgeálószerek, parabének, PEG-ek, ftalátok, petrolkémiai termékek, szintetikus színező- és illatanyagok, nem tesztelték őket állatokon. Teljes kínálatuk megfelel a nemzetközi natúrkozmetikai szabványoknak, alapanyagaik ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, s túlnyomórészt vegának.

Rendezés: