Kedves Látogatónk! A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát és elfogadja a vásárlás menetével, továbbá az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket .

Natúr férfi samponok - Urtekram

Natúr férfi samponok: csak gondos, szakértői válogatás után, csak a megfelelő összetétellel kerülhetnek be az áruházba! Ezekben a samponokban nem találsz SLS-t, SLES-t, parabéneket és BHT-t, de nem tartalmaznak mesterséges, vagy káros tartósítószereket és színezékeket sem.

A legjobb férfias illatú bio samponokat gyűjtöttük itt össze, melyek nem csak biztonságosak, de hatékonyan tisztítanak és ápolnak is természetes összetevőikkel. Növényi hatóanyagaiknak köszönhetően hatékonyan táplálják a fejbőrt és a hajhagymákat, így hajhullás ellen, a hajhullás kezelésére, valamint a kopaszodás ellen is hatásosak lehetnek.

Az dán Urtekram termékek gyártója az 1972-es indulása óta arra vállalkozott, hogy bio termékeket kiemelkedoően magas minőségben fejlesszen és forgalmazzon. A cég két alapítója - Lisbeth Damsgaard és Ronnie McGrail - eleinte csak egy kis gyógnyövény-kereskedő boltot hoztak létre, majd ahogy a biotermékek piaca egyre nőtt a 90-es években, saját komzetikai termékek gyártásába kezdtek. Az Urtekram természetes összetevőkből készülő termékei, bio alapanyagokból készülnek, s szigorúan ellenörzött öko-bio kozmetikumok. A termékeinket egy mondat jellemezheti a legjobban: "tiszta alapanyagok, semmi más". Nem alkalmaznak tartósítószereket és más irritáló, szintetikus anyagokat, termékeik mentesen a parabénektől, kőolajszármazékoktól, alkoholtól vagy a szintetikus parfümöktől. A márka termékeit nem tesztelték állatokon.

Rendezés: